Politică de rambursări și returnări

Prezentare generală

Politica noastră de rambursare și returnare durează 14 zile. Dacă au trecut 14 zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb complet.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Articole suplimentare nerambursabile:

  • Carduri cadou
  • Produse software descărcabile
  • Pierderea datelor în cazul deteriorării/defecționării CD, DVD, Blu-Ray, Carduri de memorie, Memorii USB.

Pentru a completa returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi către producător.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale:

  • CD, DVD, Blu-Ray, Carduri de memorie, Memorii USB, bandă VHS, software, joc video, casetă sau disc de vinil care a fost deschis.
  • Orice articol care nu se află în starea inițială, este deteriorat sau lipsesc piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
  • Orice articol returnat la mai mult de 14 zile de la livrare.

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei de plată inițiale, în termen de 14 zile.

Rambursări cu întârziere sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. va fi publicată oficial.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de procesare înainte de a fi publicată o rambursare.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să ne contactați la: office@creartfoto.ro.

Articole de vânzare

În cazul în care ați achiziționat un produs aflat în promoție sau cu preț redus rambursarea produselor vândute se va efectua la prețul de achiziție și nu la prețul afișat.

Schimburi

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la: office@creartfoto.ro și trimiteți articolul dvs. la: Oradea, Industriei 9, 410482.

Livrare și Returnare

Pentru a returna produsul, trebuie să trimiteți produsul prin poștă la: Oradea, Industriei 9, 410482.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea articolului. Costurile de expediere sunt nerambursabile. Dacă primim o rambursare, costul expedierii de returnare va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, puteți lua în considerare utilizarea unui serviciu de expediere urmărit sau achiziționarea unei asigurări de expediere. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

Aveți nevoie de ajutor?

Pentru întrebări legate de rambursări și returnări contactați-ne la: office@creartfoto.ro .

Rezervati o sedinta foto
Call Now Button